De Neato Botvac kopen

Neato, de Rolls Royce onder de robotstofzuigers 

Niemand houdt van stofzuigen. Een robot stofzuiger kan dit voor jou doen. Je kunt deze aan zetten op momenten dat je niet thuis bent. Zodra de robot klaar is keert hij zelf terug naar het laad station. Je hoeft zelf niet te stofzuigen en wat is er nou lekkerder dan thuis komen in een schoon huis? En dit zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. 

Iedereen die een Neato robot stofzuiger heeft is het er over eens; de Neato robotstofzuiger is de Rolls Royce onder de robotstofzuigers. Maar waarom is dat nou eigenlijk? 

Laser Smart technologie  

De Neato machines zijn voorzien van gepatenteerde Laser Smart technologie. De robot scant door middel van lasers elke ruimte en bepaalt op die basis van die gegevens de perfecte route. Dit zorgt ervoor dat je hele huis ook echt gestofzuigd wordt. Veel machines gaan kriskras door de ruimte wat er in resulteert dat niet de hele kamer schoon is. Op deze manier moet je de robot tot wel 3 keer aan zetten voordat de hele ruimte gestofzuigd is. 

Drempels 

De Neato stofzuiger heeft wielen welke met gemak over drempeltjes en vloerkleden heen kunnen rijden. Veel stofzuigers stoppen op het moment dat ze een drempeltje tegen komen. Dit zorgt ervoor dat je alsnog een gedeelte van het stofzuigen zelf zult moeten doen, en dat is nou precies niet de bedoeling natuurlijk. 

App 

De Neato stofzuigerrobots komen met een app. Met deze app kun je de stofzuiger aan en uit zetten maar ook No Go lijnen instellen. Wil je bijvoorbeeld dat de robot wel de woonkamer zuigt maar de keuken niet? Je kunt via de app een No Go lijn instellen en de robot blijft netjes in de woonkamer. 

D Vorm 

Doordat de stofzuiger een D vorm heeft bereikt deze ook alle moeilijke hoekjes waar een ronde stofzuiger niet bij kan. Ook hebben de Neato machines hierdoor een veel grotere borstel. De tot wel 70% grotere borstel werkt perfect op zowel gladde vloeren, houten vloeren als vloerbedekking. 

Accu 

De Neato Botvacs zijn voorzien van een grote accu wat ervoor zorgt dat ze lang achter elkaar kunnen stofzuigen. Dit maakt de meeste Neato machines geschikt voor ruimtes tot wel 500m2. 

Gepland reinigen 

Je kunt de Neato machines ook gepland laten reinigen. Heb je een Botvac op kantoor? Je kunt instellen dat deze elke avond om 6 uur gaat stofzuigen. Als de robot klaar is gaat hij zelf terug naar zijn laadstation. Wanneer je ’s ochtends weer op kantoor komt is de ruimte perfect gestofzuigd. Op deze manier hoef je niet alleen niet te stofzuigen maar hoef je er zelfs niet eens aan te denken om hem aan te zetten. 

Kortom, de Neato Botvacs zijn van absolute topklasse. Ben jij op zoek naar een robot stofzuiger en wil je alleen de aller beste? Boven aan deze pagina vind je onze originele Neato robotstofzuigers.