Altijd gratis verzending binnen Nederland

Bij ons betaal je geen verzendkosten binnen Nederland. Voor zendingen naar Belgie en Duitsland rekenen we 6,95 verzendkosten. 

Neato Accessoires

Bent u op zoek naar accessoires voor uw Neato robot stofzuiger? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen alle onderdelen en accessoires voor de machines van Neato. Met onze onderdelen zorgt u ervoor dat uw robotstofzuiger in optimale staat blijft. De borstels en filters moeten regelmatig vervangen worden. 

Originele onderdelen

Alle onderdelen die wij leveren zijn origineel Neato en dus het beste voor uw machine. Wij zijn officieel partner en dealer van Neato producten. Neato adviseert om ten alle tijden gebruik te maken van originele onderdelen. Deze onderdelen passen perfect en houden je stofzuiger robot in goede conditie.

Filters

De filters van je Neato stofzuigerrobot moeten regelmatig vervangen worden. Dit zorgt ervoor dat de stofzuiger optimaal blijft werken. Ook krijg je zo geen last van vervelende geurtjes en dergelijke. Neato adviseert om in ieder geval iedere 2 maanden het filter te vervangen. 

Wij hebben verschillende originele Neato filters in het assortiment. Zo hebben we een Standaard filter vanaf 3,50 maar ook een Ultra High Performance filter welke ook fijnstof filtert. Dit zorgt ervoor dat zelfs de kleinste stofdeeltjes in de opvang bak blijven zitten. Op deze manier hoef je minder vaak af te stoffen en blijft alles wat je opzuigt ook echt in de opvang bak zitten. De meeste mensen die kiezen voor een Ultra High Performance filter willen nooit meer iets anders.

Meer weten over verschillende filters? Dit lees je hier: Welk Neato filter is het beste? 

Accu’s 

Helaas is het niet te verhelpen, naar een verloop van tijd word de batterij van je stofzuiger minder. Net zoals de accu van je telefoon of van je auto neemt deze af in capaciteit. Gelukkig kun je deze gemakkelijk zelf vervangen. Na het plaatsen van een nieuwe accu stofzuigt je robot weer als een nieuwe. 

 Weten hoe je dit zelf kunt doen? Dat lees je hier: Neato accu vervangen 

Borstels

De borstels van je robot zijn van groot belang voor het eindresultaat. Vieze borstels of niet werkende borstels zorgen voor een matig eindresultaat. Daarom is het belangrijk om de borstels goed schoon te houden en zo nu en dan te vervangen. Vervangen kun je gemakkelijk zelf doen. Weten hoe je dit doet? Dat lees je hier: Neato onderhoud 

Ruim assortiment

Wij verkopen onder andere originele Neato onderdelen zoals:
– Filters
– Accu’s
– Borstels
– Markeer strips (Neato Boundary Marker)