Originele Neato Onderdelen

De Helpende Robot is officieel partner van Neato. Wij leveren uitsluitend originele Neato onderdelen van top kwaliteit. Door originele onderdelen te gebruiken hou je je huis schoon en je stofzuiger robot in perfecte staat. Neato adviseert ook om altijd originele onderdelen te gebruiken. 

Ons assortiment originele Neato producten bekijken? Neato onderdelen

Voordelen originele filters 

Wanneer je originele filters aanschaft hebben deze altijd een perfecte pasvorm. Ze sluiten perfect aan zodat er geen stof langs het filter komt. Ook zijn deze filters gemaakt van hoogwaardige materialen. Je hebt dus niet de frustratie van afbrekende clips. 

Ook zijn de fijnstof filters zoals de Ultra Performance modellen enorm goed. Dit zorgt er voor dat je niet onnodig vaak hoeft af te stoffen. Al het stof blijft netjes in de opvang bak zitten. Dit is ook ideaal voor mensen met allergieen. 

Gebruik altijd een originele accu

Als je stofzuiger robot het op termijn minder lang vol houd is het een goed idee om de batterij te vervangen. Na het vervangen van de batterij heeft je stofzuiger weer net zoveel zuigtijd als toen hij nieuw was. Het is natuurlijk van groot belang om ten alle tijden een originele Neato batterij te gebruiken. Imitatie batterijen kunnen slecht zijn voor je machine en in sommige gevallen de robot zelfs kapot maken. Het monteren van een  nieuwe accu is gemakkelijk zelf te doen. De originele accu past perfect en heeft stekkertjes die gemakkelijk in elkaar klikken.

Batterij voor Botvac en D Series

High Capacity batterij

Originele borstels

Ook leveren wij borstels voor jouw stofzuiger robot. De originele Neato borstels zijn een stuk stiller dan imitatie borstels. Ook hebben ze een langere levensduur. We leveren zowel de zijborstels als de brede (combo) borstels. 

Neato Boundary Marker 

Met de Neato Boundary Marker kun je gebieden af zetten waar je je robot liever niet hebt. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, in de buurt van een trap of een plek die nog niet opgeruimd is. Deze magneet strip is 4 meter lang. Je robot gaat nooit voorbij deze markeerstrip.