Lasersmart technologie

Lasersmart, de slimme technologie die de botvac uniek maakt.

Neato robotzuigers zien, voelen en reageren op hun omgeving. De lasersmart technologie scant de ruimte af en reinigt om alle obstakels heen. De sensoren rondom de botvac houden daarbij rekening met trappen of delen van uw ruimte die u heeft afgebakend met Neato grensmarkering.

De kracht zit in de kop.

Bovenop de Neato Botvac zit de koepel van waaruit de Botvac de kamer scant. De laser tast de ruimte en obstakels af om zo de meest efficiënte manier te berekenen om de gehele ruimte te stofzuigen.

Automatisch laden

De Botvac reinigt in zijn ingestelde schema uw vloer en als dat nodig is, keert hij tussendoor automatisch terug naar zijn basisstation om op te laden, om daarna weer precies verder te gaan waar hij was gebleven.

Meer eigenschappen van de Neato Botvac

Hieronder staan andere kenmerkende eigenschappen van de Neato Botvac toegelicht.

Krachtige “Spinflow” reiniger

Door een supersterke zuigkracht te combineren met een precisie borstel, werkt de Neato botvac veel effectiever dan met alleen zuigkracht.

Schoon tot in de hoekjes met “CornerClever” technologie

Door zijn hoekige voorkant kan de Botvac tot in de hoekjes en strak langs de kanten komen; plekken waar ronde zuigrobots het vaak laten afweten.

Maakt een einde aan rondslingerend haar.

De Neato Botvac pakt met zijn borstel en sterke zuigkracht simpelweg meer haren op dan andere robotzuigers. Ongeacht van welk dier deze afkomen.