Neato accu vervangen 

Naarmate een accu ouder wordt verliest deze altijd capaciteit. Of het nou gaat om de accu van je auto, van je mobiele telefoon of van je robotstofzuiger. Dit kan resulteren in een stofzuiger met minder bereik. Als je stofzuiger het niet meer red om het hele huis schoon te maken kun je de batterij vervangen. 

Ben je op zoek naar originele Neato accessoires? Bekijk hier ons assortiment: Accessoires Neato

Zelf accu vervangen 

Wist je dat je de accu van je robotstofzuiger gemakkelijk zelf kunt vervangen? Wij leveren verschillende originele Neato accu’s welke je zelf kunt monteren. Na het vervangen van de accu is het bereik weer als van ouds. 

Hoe vervang je je Neato accu? 

Stap 1: Draai de robot stofzuiger om. 

Stap 2: Draai de 2 schroefjes welke de batterij klep op zijn plek houden los. 

Stap 3: Haal de batterij voorzichtig uit de behuizing en maak het stekkertje los. Deze zit vast door middel van een kliksysteem.  

Stap 4: Pak de nieuwe (originele) Neato accu en duw de stekker in het daarvoor bestemde gat. Zodra je een klik hoort zit deze goed in elkaar. Plaats vervolgens de accu terug in de behuizing. 

Stap 5: Als de accu netjes in de behuizing zit kun je de klep weer terug schroeven. 

Klaar

Je hebt nu zelf je Neato accu vervangen. 

Let op: Neato geeft aan dat het belangrijk is om alleen originele onderdelen te gebruiken. Namaak onderdelen kunnen de machine beschadigen en problemen opleveren met de garantie van het product. Helpenderobot.nl is officieel Neato partner en levert uitsluitend originele goedgekeurde onderdelen.

Batterij voor Botvac en D series
Botvac Connected Li-Ion Battery