Klantenservice

Betaalmethoden

Alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden zijn geheel veilig vanwege onze veiligheidsstandaards. Persoonlijke gegevens zoals gegevens van de creditcard worden beschermd door technische encryptie en additionele authorisatie processen – die beide als gegevens getransfereerd en opgeslagen worden.
Klanten uit België en Luxemburg kunnen kiezen uit vooruitbetaling.

Betalen kan via:
– iDEAL
– Vooruitbetaling
– Overschrijving alleen zakelijke klanten (het totaalbedrag dient binnen 10 dagen na ontvangst voldaan te worden)

 

Hoe werkt iDEAL?
iDEAL is een veilige vorm van internetbankieren waarbij u tijdens uw bestelling naar de internetbankiersite van uw bank wordt geleid. In de vertrouwde omgeving van uw bank kunt u de betaling van uw bestelling veilig afhandelen. De betaalgegevens zijn al voor u ingevuld. Nadat u een bevestiging van uw bank heeft ontvangen keert u terug naar zooplus.nl en ontvangt u een bestelbevestiging. Aangezien de iDEAL betaling direct wordt verwerkt is deze direct zichtbaar op uw rekeningoverzicht. Wij sturen uw bestelling meteen verder naar het magazijn zodat de bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden.
iDEAL werkt samen met deze Nederlandse banken: ABN Amro, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank.

Hoe werkt vooruitbetaling?
U heeft de mogelijkheid uw bestelling vooruit te betalen. Tijdens het bestellen kunt u voor deze methode kiezen. Nadat u uw bestelling verzonden heeft ontvangt u een e-mail met de informatie die u hiervoor nodig heeft.

Let hierbij op het volgende:
• Zodra uw betaling door ons verwerkt is, wordt de bestelling automatisch naar u verstuurd.
• Vermeld bij de overschrijving altijd uw bestelnummer. Wij kunnen uw betaling dan snel en makkelijk koppelen aan uw klantennummer.
• Maak het juiste bedrag over op onderstaande bankrekening:
Rekeninghouder: Helpenderobot.nl ( onderdeel van Aqua Solutions Nederland OG B.V. )

IBAN: NL 78 RABO 0114 5140 38
SWIFT (BIC): RABONL2U
Bank: Rabobank
Plaats: Leeuwarden

Hoe werkt overschrijving?
Bij de keuze overschrijving / betaling achteraf betaalt u pas nadat de artikelen zijn bezorgd. Afhankelijk van de keuze die u gemaakt heeft toen u uw adres invulde ontvangt u de factuur per e-mail of in het pakket. Na ontvangst van de producten heeft u twee weken de tijd om de openstaande rekening te betalen. Wij behouden ons het recht voor om bij de eerste bestelling per overschrijving een kredietwaardigheidscontrole uit te voeren en aan de hand van de uitkomst hiervan de gekozen betalingswijze achteraf te wijzigen. Mocht dit het geval zijn, dan stellen wij u natuurlijk onmiddellijk op de hoogte en bieden wij u een andere betalingswijze aan.

Hoe werkt betaling achteraf? ( alleen zakelijke klanten ) Bij de keuze betaling achteraf betaalt u pas nadat de artikelen zijn bezorgd. U ontvangt de factuur per e-mail of in het pakket. Na ontvangst van de producten heeft u 10 dagen de tijd om de openstaande rekening te betalen. Wij behouden ons het recht voor om bij de eerste bestelling per overschrijving een kredietwaardigheidscontrole uit te voeren en aan de hand van de uitkomst hiervan de gekozen betalingswijze achteraf te wijzigen. Mocht dit het geval zijn, dan stellen wij u natuurlijk onmiddellijk op de hoogte en bieden wij u een andere betalingswijze aan.

Levertijden

De pakketten komen doorgaans na 1-3 werkdagen aan. Dit geldt vanaf het moment dat de betaling bij ons binnen is.

Bestelling op

Verwachte levertijd

Maandag

Woensdag of donderdag

Dinsdag

Donderdag of vrijdag

Woensdag

Vrijdag of zaterdag

Donderdag

Zaterdag of dinsdag

Vrijdag

Dinsdag of woensdag

Zaterdag

Dinsdag of woensdag

Zondag

Dinsdag of woensdag